fredag 5 maj 2017

Varför tappar man hår och hur får man tillbaka det?Du har säkerligen hört att man kan vara så stressad att man vill slita av sig håret. Det är ett rätt intressant uttryck med tanke på att det finns ett samband mellan hårförtunning och att tappa håret och stress.

Stressen beror inte på vad som helst, utan brukar vara en stress som baseras utifrån en känsla av rädsla för att misslyckas.

Den som tappar hår går ofta runt och känner att det är lite rum för att göra misstag. Hen är väldigt hård mot sig själv. Detta skapar näringsbrist i kroppen och i synnerhet så tar det bort dina hormoner.

Hormoner är precis det läkare brukar föreskriva till patienter med håravfall men hormonerna är ett symptom, inte en diagnos. Diagnosen borde istället vara: Du är alldeles för hård mot dig själv

Orsaken ligger oftast i barndomen. De med håravfall var livrädda för att bli avvisade. De kände sig inte viktiga för sina föräldrar/en av föräldrarna/någon viktig person, oftast i sin barndom. Man gick på äggskal för att inte göra ännu mer misstag - så att man inte förlorar det lilla man fortfarande har.

Den fråga man måste ställa sig för att börja självläka är "Varför är jag så hård mot mig?" och "Hur straffar jag mig?" För det är det det handlar om - att man straffar sig själv på olika sätt.

Detta är den emotionella och mentala aspekten av håravfall. Men det finns också en fysisk.

Vill man ha tillbaka sitt hår måste man börja äta mängder av Vitamin C som finns i mat, inte i kapslar. Därtill ska man äta fänkål (frön). Man måste också lägga dessa frön i vatten över natten och sedan mosa dem på morgonen och lägga dem på hårbotten med en hätta på huvudet. Man låter det ligga där på hjässan i en halvtimme upp till två timmar, fyra gånger i veckan under en månads tid.
Förutom detta är det viktigt att man dricker aloe vera- juice på tom mage och då räcker det med 1/4 kopp varje dag. Det sista är att man äter ordentligt med protein - helst vegan.

Om man anser att man har för mycket hår på kroppen betyder det oftast att man har problem med sin självkänsla och sitt självförtroende och bör undersöka den aspekten. För om man vill minska på håret måste man börja svälta kroppen och skapa näringsbrist i den.

Tack för att du läste

Vill du läsa liknande artiklar?

Hur lång tid tar det för kroppen att förnya sig själv?
Matallergi är en varningssignal på att du har zinkbrist


1 kommentar:

  1. how to increase male vitality and alex jones super male vitality supplements super male vitality revies can new vitality ageless male cause leg swelling blue for male vitality is alex jones' super male vitality a scam super male vitality nasal or oral "super fucking male vitality" the underground secrets to ultimate male vitality food to benifit male vitality super beta male vitality does super male vitality actually do anything male vitality overdose and alex jones male vitality before and after the event that you’ve just investigated this new item, at that point don’t squander any additional time perusing things you definitely know. Tap the catch underneath to begin individually container of Vitality Rx at the present time.The most effective method to Use Vitality RxSee A Doctor  If you are battling with barrenness, you should need to see a specialist first. On the off chance that your concern is more genuine, your specialist will most likely suggest another course of choice.
    http://www.cureidea.com/vitality-male-enhancement/

    SvaraRadera