söndag 8 maj 2016

Koppar - okänd mirakelmineral för perfekt hy.

Koppar. Den okända mirakelmineralen.

Har du kopparbrist?Om du upplever att du är trött kan du ha kopparbrist. Andra bristsymptom är artrit, benskörhet, blekhet, låg kroppstemperatur/känner sig alltid kall, anemi/järnbrist, svaga ben, blir ofta sjuk, muskelvärk, ont i käkarna, dålig tillväxt, tappar hår/skallighet, viktminskning, får lätt sår, inflammation och sår i huden.

Jag upplever själv att jag är trött, och har dålig hy.

Koppar är inte det enda mineralet som behövs. Hyn består inte bara av koppar. Vilka näringsämnen kräver en perfekt hy?

Perfekt hy

Perfekt hy

Perfekt hy får man om man genomgår flera steg.

1. Själv-kärlek
2. Emotionellt arbete
3. Större syreintag
4. Större rent vattenintag
5. Träning så lymfkörtlar och muskler får andas
6. Ta bort oekologisk GMO-mat, och mediciner, som innehåller /större mängder/ gifter
7. Rena kroppen från gifter med hjälp av kisel, som finns i växter
8. Äta ekologisk mat

Vilken mat innehåller koppar?


1. Lever
2. Mörk choklad
3. Torkade aprikoser
4. Solrosfrön
5. Linser
6. Svamp
7. Mandel
8. Gröna blad
9. Sirap
10. SparrisKoppar behövs för omsättningen av C-vitamin (tänk nypon) (stärker immunförsvaret), järn (finns också i nypon) (järn är viktigt för dopamintillverkningen), och syret. Behövs för bildandet av kollagen och hårets pigment. Koppar är viktig för östrogenproduktionen. 

Koppar - bakterihämmande

Koppar hämmar bakterietillväxt i dricksvattensystem.
Koppar är motståndskraftigt mot korrosion. Materialet varken rostar eller förstörs på annat sätt av exempelvis luft, ultravioletta strålar, gnagare eller yttre fukt. Koppar står emot kolväten, fett, oljor, lösningsmedel, egenskaper som är bra för dricksvattnets kvalitet. Koppar har god beständighet.
Koppar är brandsäkert och alstrar inga giftiga gaser. Koppar används i sprinklersystem i bostadshus och industrifastigheter. Koppar är ogenomträngligt för syre, vilket motverkar korrosion i komponenter av stål. Koppar används för medicinska gaser i sjukhusens rörsystem, i sammanhang då liv och material ska skyddas.

Livsnödvändigt

Koppar är livsnödvändigt. Dagsbehovet för vuxna är 2-3 mg/dag. Det är ingen risk att vi får för mycket av det goda. Koppar lagras nämligen inte upp i kroppen eller i näringskedjan. Djur och växter kräver också koppar. Koppar tillsätts i djurfoder och i gödsel.

Legionella

Tillväxt av legionellabakterier som kan ge upphov till Legionärssjuka, kan hämmas genom att höja varmvattentemperaturen. Med kopparrör hämmas bakterietillväxten, effektivt vattenflöde håller temperaturen uppe och materialets egenskaper tillåter höga temperaturer.

Ledande

Koppar leder värme och elektricitet mycket bra. Bara silver har bättre värden än koppar.