fredag 5 juni 2015

Ljud och hur viktigt det är att få bort oljud och buller


Vi pratar mycket om hur vi ska äta, men hälsa och välgång är så mycket mer än så. Hälsa börjar med oss själva, våra tankar, våra känslor och vår omgivning och hur vi påverkar varandra och oss själva genom vår avsikt och vår hjärn- och hjärtaktivitet.

Teal Swan

Medan jag lyssnar på Teal Swan, änglar och deras komposition, kommer de in på energier, ljus och ljud.

Ljud är otroligt viktigt och borde studeras mycket oftare.

Jag själv är superintresserad av energi, elektricitet, ljusvågor, ljudvågor och allt som vi inte riktigt kan se med våra ögon, men som vi förstår intellektuellt och kanske så småningom kan känna.

Såklart vi känner av ljuset och ljudet. Det är ju det enda som är runtomkring oss och vi har olika frekvenser på dessa.

David Icke pratar om det i sin senaste video och hänvisar till en studie där man menar att bara 1-4% av allting som existerar är synligt ljus för oss, det övriga procenten kan vi inte uppfatta med våra ögon. Tänk vad mycket osynligt som vi missar dagligen.

Vi påverkas i skolan av ljud och buller men också av ljuset.
Vi påverkas i storstäderna.
Vi påverkas av musik och oljud.
Vi påverkas av tystnad.
Vi påverkas av naturen.

Vi börjar att vibrera, dvs må efter det vi hör och uppfattar och inte uppfattar. Lyssnar vi på upplyftande musik kommer vi må bättre, men lyssnar vi på Metal kommer vi snart känna oss arga. Musik är otroligt påverkande. Därför finns det i reklam.

Reklam är den största lögnen av alla. Ljud och ljus påverkar våra känslor, men verkligheten ser annan ut.

Det är viktigt att vi börjar studera energi och magnetfält, auror, chakras osv mer och mer. Det är inget hokus pokus. Det är real.

Vilken är din not?
Vilket ljud mår du bra av?

För övrigt är jag helt övertygad om att ljudvågor inte är vågor, utan spiraler, men mer om det en annan gång.

Ps. Teal Swan pratar om att det mellan två människor finns ett unikt ljud. Hon säger också att alla människor har sin egen signaturvibration. Vissa är underbara och helt i samklang med sig själva, andras auror är i obalans och har en disharmonius sound. Jag kommer fundera mer på det här med ljud och vibrationer.