tisdag 10 mars 2015

Dina barn och dina husdjur visar hur du mårOm du vill veta hur du mår ska du titta på de runtomkring dig. Du kan visserligen titta på där du bor och de du bor med och hur det ser ut, för det ger vissa indikationer på hur ens hjärta mår.

Om dina barn eller husdjur är stressade eller sjuka beror det på den omgivning de är i och deras föräldrar, kamrater, skola och annat.

Titta på var de är sjuka i kroppen. Kanske har de ofta öroninfektioner och halsont. Kanske får de inte säga vad de vill, sitt hjärtas mening, kanske hör de gräl, fula ord, osv och därför utvecklas sjukdomar.

Visserligen har mat en del i detta, men långtifrån helt och hållet.

Börja titta på kroppen och fundera på varför de har ont i just den delen och fundera på varför de fick ont just där.

Titta sedan på din omgivning och dina saker.

Vem har valt dina saker som är runtomkring dig? Är de gåvor eller valda av andra människor? Kanske är det så att du låter andra människor styra dig och dina val i livet? Det kanske går som tema i ditt liv.

Detta kommer att påverka dig fysiskt i längden, eftersom det påverkar dig fysiskt, om det kanske är så att det är du själv som vill välja ditt liv och dina saker. Om du delegerat andra att köpa in saker och godkänt dem är det en helt annan femma.

Kanske dags att ta tag i sina möbler och sina saker och börja granska dem.