fredag 14 november 2014

Aura, magnetism, muslimsk bön och Nur (ljus)

Det finns mycket att säga om aura, magnetism, muslimsk bön, bön överhuvudtaget energi och ljus (i islam känt som Nur).

Det vi kallar för luft är ett av det starkaste elektromagnetiska fälten som finns. Solljus är energi. Det är en elektromagnetiska skölden som skyddar jorden från dess solljus som slungas mot oss.


Vi vet att det finns elektromagnetiska vågor överallt. Radiovågor, elektriska vågor och andra vågor rör sig i luften. Solljuset behöver dock inte en atmosfär för att färdas utan det räcker med vaccum.

Elektromagnetism och människan

Varje människa är omgiven av en energifält. Auran är ett energifält. Detta energifält skyddar känslor, tankar och attityder mot det som är runtomkring den. Ber man inte stärker man inte detta energifält och det blir svagt och man blir mottaglig för energitjuvar (de dränerar en på energi), man blir mottaglig för andra entiteter (djinn, känt i islam) som finns i andra "dimensioner", som är osynliga för våra ögon, men som ser oss. Vi blir påverkade av andras avsikter och det onda ögat (som är andra människors tankar, som påverkar och skapar vibrationer och sedan skadar andra). Det onda ögat kan även skada en själv om man inte t ex säger mashallah, det var så Allah ville ha det, när man ser någonting vacker, eller någonting som man avundas andra.

Elektromagnetism och Nur

Allah har skapat domedagen och den dagen kommer delvis att vara mörk en tid. Den tiden kommer bara de som bett och som har en stark aura (nur) lysa och lysa upp i mörkret.

Varje del av kroppen har ett elektromagnetiskt fält

Allah har sagt att vi kan be för olika kroppsdelar. Bön kan hela. Fasta kan också hela kroppen, men bön är ännu starkare. Bön är egentligen ljus/energi i koncentrerad form.

Synder och elektromagnetism

När man inte följer Allahs vägledning (som finns till för att lära känna Allah) kommer man varken att leva så bra som man kan leva. Man kommer också att störa det elektromagnetiska fältet och det blir en svart prick i hjärtat. Alla gifter (alkohol inkluderat) stör det elektromagnetiska fältet. Även känslor och tankar stör det elektromagnetiska fältet.

Allting på jorden har en elektromagnetisk aura

Allting har en aura och allting vibrerar. Allting är energi och detta kan man påverka med olika handlingar, tankar och känslor. Allt har en elektromagnetisk aura - solen, jorden, järn, naturen, djur m.m

Skador på det elektromagnetiska fältet

Skadar man auran kommer man att få ett antal sjukdomar. Man blir påverkad av magi. Ens känslor förändras. Man blir lättpåverkad av andra människor och annat som finns runtomkring en. Det är därför man ska be om skydd när man går ut. Man ber al-fatiha och de tre sista surorna i Koranen.


Elektromagnetisk strålningstest:Integritet

Alla människor måste stärka sin integritet. Alla muslimer måste stärka sin integritet och känna sig stolta över att ha vägledning. Alla kristna, som har läst Evangeliet ska känna sig stolta över att ha vägledning. Alla judar som läst Torah, ska känna sig stolta över att ha vägledning. Alla måste hålla på sin tro och sin religion och inte svikta.

Alla interventioner skadar oss - oavsett avsikt. Ta bara röntgenstrålning och annan strålning. Eller alla våra datorer och mobiltelefoner.

Elektricitet och magnetiskt fält
Lyssna mer här (Manly P. Hall):Bönen är ditt ljus. Föreläsning på svenska om bönen.Föreläsningen talar om helvetet och att dess eld är varmare än solen. Detta fick mig att tänka på en sak. Så här skrev en person på flashback:

Det skulle krävas otroligt mycket mer vatten än vad den tyngsta jättestjärna väger för att släcka en halvdan stjärna som vår sol om du bara ser till att sänka värmen och ignorerar det faktum att du häller bränsle i elden. Att släcka en sol med fusionerbar materia är som att släcka en brand med bensin.
Skulle du trolla fram dessa mängder vatten på solen så skulle du ha en ofantligt stor himlakropp när du är klar. Den skulle ha ett högt väteinnehåll och det skulle vara ett enormt tryck i mitten. Om inte allt hinner kollapsa till ett svart hål innan tändning sker så skulle den största stjärna som någonsin skådats tändas och större delen av solsystemet skulle befinna sig inom dess gränser när strålningstrycket blåst upp den. Stjärnans enorma fusionsreaktioner skulle göra stjärnan större än vad gravitationen kan hålla samman och större delen av stjärnan skulle kastas av och det skulle vara ett jävla liv. Om inte stjärnan kollapsar i ett svart hål skulle det utan tvekan bli en väldigt våldsam stjärnfödsel, kanske den våldsammaste universum någonsin skådat då jag har svårt att tänka mig en verklig process som skulle kunna leda till så extrema förutsättningar.


Kan man trolla fram materia på detta viset som tankeexperimentet kräver så tror jag att tunga ämnen är det bästa, gärna i stil med uran. Det skulle snabbt göra det jobbigt för stjärnan att hålla igång fusion.

La illaha illa Allah. Det finns ingen Gud utom Allah, den Helige, den Förlåtande, den Mäktige.

/amin